Reklama
 
Blog | Jiří Karásek

DVĚ ZPRÁVY Z TISKU V ROCE 2420

Podařilo se mi pomocí křišťálové koule nahlédnout do budoucnosti a přečíst si dobový tisk v roce 2420. A dověděl jsem se teda věci!

PRAHA, 15. 8. 2420:

„Včera byla pro havarijní stav stržena replika Mariánského sloupu na Staroměstském náměstí z roku 2020. Byla odkryta dutina v jeho základech, která skrývala schránku s dobovými dokumenty. Mezi jinými je tam podpis nějakého Zemana s uvedením funkce Prezident. Archiváři nyní zjišťují, zda se to nepodepsal nějaký šprýmař, nebo zda člověk toho jména byl opravdu v té době prezidentem České republiky. Dále tam byly i podpisy několika neznámých lidí, zřejmě náhodných chodců, včetně žákyně zvláštní školy, která uvedla jako svou funkci MINYSTRYNĚ.

Je tam ale i podpis jednoho IDnes velmi známého člověka, a sice tehdejšího předsedy vlády Andreje Babiše. ANO, výzkumníci potvrdili, že to je přesně ten Babiš, podle něhož jsou dnes pojmenovány bilionové dluhy, které splácíme dodnes a bude je splácet ještě i mnoho dalších generací našich potomků.“

Reklama

PRAHA, 16. 8. 2420:

„Policie monitoruje srocení davu na Staroměstském náměstí, kde jsou vystaveny fotokopie dokumentů ze základů strženého Mariánského sloupu. Lidé sem přišli, aby si odplivli nad podpisem člověka, který svou politikou uvedl naši zemi na dlouhá staletí do neskutečné bídy a úpadku. Akce zatím probíhá poklidně, až na pár drobných incidentů.

Při jednom z nich se jakýsi stařík vrhl na dokumenty a pokoušel se líbat Zemanův podpis. Jeho identitu zjišťujeme, ale několik na sobě nezávislých zdrojů nám již potvrdilo, že by se mělo jednat bezdomovce jménem Ovčáček, který v době instalace repliky dělal tehdejšímu prezidentovi tiskového mluvčího. To by mohlo znamenat, že na dokumentech je skutečně podpis prezidenta. Zprávu upřesníme, a pokud se informace potvrdí, v nejbližších hodinách se pokusíme přinést našim videočtenářům s oním člověkem rozhovor.

Policie nám také sdělila, že zadržela jednoho muže, který se pokusil narušit veřejný pořádek výkřiky jako: Kdo je tady minystr?! Já jsem tady minystr! Neeee, já jsem tady dva minystři!!!

Toto pomatené individuum bylo následně umístěno do psychiatrické léčebny, jelikož o sobě prohlašovalo, že se jmenuje Karel Havlíček a vede dvě ministerstva. Jak víme již ze základní školy, pravý Karel Havlíček (Borovský) se narodil skoro o dvě století dříve, než byla replika instalována. Musel tedy pamatovat ještě originál Mariánského sloupu.“ 

Konec zpráv.