Reklama
 
Blog | Jiří Karásek

PROJEV PŘEDSEDY NA SNĚMU ANO

Než to vyšťourají média, prozradím to radši sám. Projev na letošní sněm ANO jsem psal Andrejovi já. S předstihem vám ho předkládám, abyste věděli na co se máte připravit.

Vážené delegátky, delegáti,

Předstupujem pred vás ako váš minulý aj budúcí predseda nášho protikorupčného hnutí ANO… Kdo to tam řekl, že eště něboli voľby? Šilerka? Ty rob tak, abysom ťa demograticky něvylúčil a zháňaj dvě mega. Já to za tebe platiť něbuděm.

Chcel bysem zhodnotiť našu doterajšu veľmi úspěšnú činnosť ve vládě. A hned na začátek musím říct, že tak úspešná vláda eště nigdě a nigdy na svetě něbola. Máme za sebou velmi veľa práce. Tak například takový Havlíček za tu dobu spal možno jenom nejakých desať hodín.

Já som taky makal. Doma na Moniku a jinak sem jezdil aj na zámeček do Francie nebo som sa byl zo Šilerkou vyfotiť na Moravě po tem uragáně. Postavili sme za mojej vlády asi tisíc miliónov kilometrov dialnic, dve haly pro Sáblikovú a skoro sme dokončili vládnu štvrť v Letňanoch. Největším naším úspechom ale je, že Agrofert získal za ten čas štyry miliardy na dotáciách.

A potom tu přišel ten koronavírus. Ten na nás poslala skorumpovaná opozícia na čele s Kalúskom. My zme to ale zvládli na jedničku. Za nakúpené rúška a respirátory zme sa napakovali všetci, dokonca aj někteří z ČSSD. Tých pár mŕtvych to něstojí za řeč. Stejně už byli nemocní na něco jiného.

A voľby? Ty sme samozřejmě taky vyhrali, len s nami nikdo nechce vládnúť. Ti, ktorí by aj chceli, se do žvanírny nědostali, lebo sme jim ukradnuli jejich voličov a tí ostatný proti nám urobili tú podvodnú peťkoalíciu. Oni chcú tou kampaňou pripraviť Agrofert o ďalšie zisky. To sa jim ale nepovedě, protože zatial máme všude svojich ľudí dosť.

Čo sa týká štátného dluhu, tak aj to je antibabišovská kampaň, pretože peníze, ktoré vraj chýbajú v štátnej kase, sú stále tu, schované v Agrofertě.

Aj životnú úroveň ľudí sme zvýšili. Sú to títo: Monika Babišová, Andrej Babiš, Karel Havlíček, Alena Šilerová a celá jej rodina a trocha aj Jaroslav Faltýnek. Já napríklad som si pořídil zámeček vo Francii, nový karavan a zmrzlinový přívěs. Šilerka kozmetický stolek, nového fotografa a kameramana a Havlíčkovi kúpím nového psa. Prostě už je líp!

Po vyhraných volbách zme ustanovili tú stínovú vládu. To proto, abyste dostali ty trafiky, co sem vám sľúbil. Já buděm jejím předsedom, ale nabudu na to mít čas, protože buděm jezdiť po republice s karavanom a rozdávať dalamánky, aby mně ludia zvolili za teho prezidenta. Ja prostě musím byť na hradě a na Mírov se mi nechce.

Tak sa tu mějte dobre, ja už musím jet. Ako majú dopadnúť volby předsedy to ví Mára a Havlíček, tak sa z dotazami obracajte na nich. A keď budetě potřebobvat s něčím poradiť, telefón na mňa fšetci mátě.

Tak čau lidi, NÁM BUDĚ LÍP!

Reklama